Pe 4.11.2005 saldo

Taloustarkkailuprojektini toinen kirjauspäivä. Nyt tuleekin isompi summa, kun ostin kerralla viikonlopun ruuat. Kalleimmat yksittäiset ostokset olivat pastakastike ja spelttimuromysli.

14,48 - viikonlopun ruuat
1,03 - videovuokraamosta tarttui karkkia mukaan
15,51 euroa yhteensä

16405.jpg
  Eilisen ensimmäinen pellillinen.

Heräsin jo seitsemältä ja ihan virkeänä, kun menin tavallista aiemmin nukkumaan. Heppu oli ladannut kahvinkeittimen valmiiksi, joten napsautin kahvin porisemaan ja laittelin pari sämpylää. Heppu jäi vielä nukkumaan, joten kaadoin loput kahvista termariin.

Nyt ollaan kumpikin jo hereillä. Olin koko yön komentanut heppua kuorsaamisen johdosta. Jossain kohtaa olin hermostunut ihan kunnolla: "Nyt siis ihan tosissaan jumalauta loppuu se kuorsaaminen!". Oli taas niitä öitä, kun tyyppi korisee vähän väliä. Kenenkähän blogin kommenttilaatikossa tästä ihan äskettäin keskusteltiin? Saa ilmoittautua!

Hahhaha! Hepulle selvisi vasta nyt, että tänään on pyhäpäivä! Hulluutta. Eilen oltiin yhdessä ruokaostoksilla ja minä hamstraan henkeni hädässä syömistä. Jostain syystä hepulta oli jäänyt eiliset merkinnät lukematta. Täältä blogistahan tämäkin asia olisi selvinnyt. Vastahan tyyppi mainosti, että "Kun pääsen nettiin, käyn ensimmäisenä katsomassa, mitä mun tyttöystävälle oikeesti kuuluu.". No, ruokaa kuulemma kuitenkin on, leipää piisaa ja pannukakkukin on suunnitteilla.

Tulikin mieleeni - tälle hihittelin eilen pitkän aikaa:

"Olen palaamassa aamulenkiltä ja tapaan erään naapureistamme ensimmäistä kertaa. Esittäydymme, ja hän sanoo: "Niin, miehesi tapasinkin jo viime viikolla, kun hän laskeutui alas tuolta pihakoivustanne." Eh? Mitähän steward on oikein puuhaillut?"

Pikka