Tuoksuu, näyttää ja tuntuu keväältä! Pääsiäinen on viimein alkamassa lomamuodossa. Eikä yhtään liian aikaisin. Tänään oli töissä tilanteita, joissa totisesti olisin halunnut teleportata siltä istumalta toisaalle. No, se on haastetta se. Eikä mitään uhkaavaa, vaikka työkaveri soittikin huoneestaan, että tarvitseeko kutsua turvamiehet. Kivalta kyllä tuntuu, että kannetaan huolta toisistamme.

Töistä päästyäni kävin tunnustamassa syntini kirjastossa ja kirmasin kevein mielin ostamaan divarista lopuilla rahoilla hömppää - näitä vastaavia, pari nippua eurolla. Ihanaa lomalukemista! Vai ettekö itse syttyisi vuoden 1978 Sydänsarjan Ei lempeä leikin vuoksi -novellista? Die liebe darf kein spiel sein alkujaan, eli täytyy olla hyvä! Näillä pää nollaantuu. Näitä saa sitten postimaksun hinnalla täältä, kunhan olen lukenut. Tarjolla on jännitystäkin. Palmusarjan Kaappaus Mallorcalla vuodelta 1977 esimerkiksi.

Ruokakaupan ja eläinkaupan kautta kotiin. Olisi tehnyt mieli tuoda eläinkaupasta pari pörröistä kaveria mukana, mutta toin vain noille nykyisille ötököille ruokaa ja ekstrana vähän pääsiäisherkkuakin.

64105.jpg

Ihania sähköisiä pääsiäiskortteja!