Tulihan sitä lopulta siivottua, kun heppukin ryhtyi puuhaan. Pari muuttolaatikkoa vielä purkamatta - yllättäen juuri ne laatikot, joihin on pakattu miljoonat opiskeluun liittyvät monisteet ja muu materiaali. Heppu tiskasi astiat ja imuroi muut huoneet, minä olohuoneen. Oletan, että kukaan ei koskenut vielä kylppäriin. Hoidan sen huomenna.

Hepun kaveri kaipaili hurvitteluseuraa. Kannustin hepun lähtemään. On ollut aika raskas viikko ja nollaan nyt ihan mieluusti puuhailemalla kaikessa rauhassa itsekseni. Mukavintahan se on silloin, kun toisellakin on mielekästä puuhaa.

Hei, mutta! Tajusin juuri, että voisin halutessani käydä vuokraamassa jonkun leffan. Nyt kun on pelit ja vehkeet meikäläisenkin ulottuvilla. Voisin vuokrata sellaista draamaa, mitä kukaan muu ei kärsi katsoa! Hihih. Pakkastakaan ei ole kuin pari hullua astetta, joten tarkenee ulkoilla.

Jutut ovat niin arkisia monologeja, että tekee mieli höystää näitä merkintöjä kuvin. Katsotaan, mitä muistoja kansiosta löytyy. Aiemmin nähtyjä ovat jokainen, mutta kaikki eivät ole olleet alusta asti mukana.

letut.jpg
Aamupala sänkyyn niin kuin meillä usein on tapana.
Enpä arvannut, että hetken päästä kosittaisiin!

puisto2.jpg
Sormukset vaihdettiin näissä maisemissa.

p004.jpg Kesäkuinen aamiainen.

15245.jpg
HeVi-osaston komein päärynä.