Tarvitsen apua! Anonyymi tulee pian sanomaan, että katkaisuhoitoa, kun on tuo sukurasitekin, mutta ei sekoiteta sitä kuitenkaan nyt tähän avunhuutoon.

Hepulla oli eilen taas yllätys, mutta se meni hieman pieleen. Tarkoituksena oli stand up -komiikka, mutta olimmekin liian varhain liikkeellä. Työn raskaan raatajat menevät ajoissa nukkumaan, joten poikkesimme lohdutuspalkinnoille, eli yksille. Kylläpä maistuikin lonkero hyvälle, muuten!

Nyt ollaan jo aika lähellä dilemmaani. Taustalla soi kappale, joka oli jäänyt jo jollain aiemmalla kerralla mieleeni soimaan. Laulajan ääni vaikutti tutulta, mutten tunne riittävän hyvin tuota iskelmäpuolta. Nyt ei siis puhuta Jari Sillanpäästä tai vastaavasta, vaan vähän vanhemman sävyisestä jutusta. Yritin painaa sanoja mieleen, että etsin sitten esittäjän Googlella, mutten mene hakutuloksesta ihan takuuseen.

Kertosäkeessä lauletaan, kuinka iltaa ei voi enää pelastaa. Sitten mainitaan tupakat ja salamat, jonka jälkeen "kun minut vastaanotettiin tähän yksinäisten hotelliin". Ajattelin siis, että kappaleen nimi voisi olla Yksinäisten hotelli ja sellainen kappale onkin, mutten löydä sanoja, joilla varmistaisin asian. Esittäjä olisi haun mukaan Paavo & Zephyr (tässä kohtaa huvitti jo aika reilusti). Jatkan etsintöjä tuolla heidän sivustollaan. Kuulostaa lupaavalta, koska rautalankamusiikista on kysymys.

Yleisövihjeitä kaivataan!