Huhhuijaa. Kävin tulostamassa ja palauttamassa eilisen flown. Siitä ajauduin kuin varkain kaupungille. Verukkeena olivat ruokaostokset, jotka ajattelin suorittaa samalla lähtemisen vaivalla. Niistäkin kun täytyy nyt selviytyä taas ihan itse, kun heppu on suuntaamassa kotikonnuilleen. Normaalisti lähetän tekstiviestillä ostoslistan ja ruuat ilmaantuvat kotiovelle hepun mukana. Ruokakauppa on matkan varrella.

Tuli viihdyttyä kaupungilla vähän pidempäänkin. Toiveikkaana ajattelin löytäväni joitain joululahjoja ja niin siinä onnellisesti kävikin. Säästin vähän vaivaa äidiltäkin, kun käytiin siinä samalla neuvotteluja puhelimitse ja päädyttiin yhteisratkaisuun.

Ostin ötököille jyvämarjatikut jyrsittäviksi. Nuorempi on ihan mahdoton nykyään. Nyt se on jyrsinyt juoksupallonsa molemmat luukut niin, että ne pitää käytön ajaksi teipata kiinni. Olen ajatellut, että se on tympiintynyt juoksemaan, kun alkaa se pallon jyrsintä. Laitan siis ötökän takaisin terraarioon. Menee pari hetkeä ja se haluaakin taas palloon.

Virtaa tuntuu piisaavan kaikista aktiviteeteista huolimatta, kun pitkin yötä kuuluu luvaton rouske terraariosta. Haluaisi palloon. Ensi yönä ajattelin hiljentää typykän jyvätikulla. Lahjominen kannattaa aina! Olen ihan huono äiti, mutta kun ei tuolla lapsella ole aivoja. Ehkä sillä on murrosikä. Se täyttää maanantaina puoli vuotta.