Menojalkaan iski överi, ja ainakin jokin aika sitten herra heppu oli edelleen päissään. Kotiutuminen tapahtui kello kolme, kun avainta oli klassisesti yritetty saada lukkoon noin viisi minuuttia. Enpä ole moista ennen nähnyt tällä kokoonpanolla. Sain myös kuulla, että tämä esitys oli ainutkertainen. Luulen, että itsellänikin on jo joitain promilleja veressä hengitysilman kautta. Vanhan viinan hajuun voi täällä melkein kädellä tarttua.

Nousin ylös vasta äsken! Dogvillen jälkeen luin vielä kirjaa jonkun aikaa ja heräsin sitten reilun tunnin unen jälkeen, kun tapahtui tuo näyttävä kello kolmen entree. Valvoin varmaan tunnin kuunnellen, että tyyppi säilyy ylipäätään hengissä. Sen jälkeen turvauduin korvatulppiin ja käänsin kylkeä. Humalaisen ihmisen kuorsaus ei lopu millään.

Olisin voinut jatkaa köllöttelyä edelleen, mutta mieleen nousi huoli kauppojen aukioloajoista. Nythän on uudenvuodenaatto, käsittääkseni. Yritin etsiä netistä tietoa poikkeuksellisista aukioloajoista, mutta ilmeisesti niitä ei tälle päivälle olekaan. Jos olen väärässä, toivon oikaisua ennen kuin on liian myöhäistä!

Ylävartalossa tuntuu miellyttävästi eiliset pilates ringit. Tarkoitus on ehtiä tutkimaan asiaa vielä tarkemmin tänään ja hurahtaa Ylihulpentumia & hurahduksia -blogissa. Kunhan tässä käyntiin pääsisi.


piparionni.png