Pari vinkkiä asioimiseen varatulla ajalla, taas.

1. Jos sinulla on varattu aika, etkä aiokaan käyttää varattua aikaa, peru se! Ihmiset odottavat näitä aikoja viikkokaudet.
2. Jos et selviä varatulle ajoilla ajoissa, et voi asioida myöhemmin samana päivänä toisen ihmisen ajalla. Valittaminen joustamattomuudesta ei auta. Vai joustammeko myös sinun ajallasi ja palvelen sinun sijastasi jotain toista, joka ei ehtinyt omalle ajalleen?

Jestas sentään. Vähän ärsyttää.

Lisäys kello 19:10. Murina yltyy.

Saakeli! Muistatteko tämän kuvan hepun imuroimista alueista viime viikolta.

Äsken kävin etsimässä mystisesti kadonneita lempimukejani makuuhuoneen sängyn alta. Ihan hirveät pölypallot! Siis minä en ole mikään siisteysintoilija, enkä ihan vähästä hätkähdä - ne olivat valtaisia palleroita. Sellaisia ei ilmesty, jos kerran jääkin sängyn alta imuroimatta. Ei ole kovin ok ilmoittaa makuuhuonetta imuroiduksi, jos imuroi vain jostain sieltä laidoilta.

No, heppu imuroi pölypallot pois. Sen jälkeen heppu tulee ihan tosissaan tarkistamaan olohuoneen sohvan alusen, että olenko minä muka imuroinut sieltä. Voi helvetti, ihan totta! Nyt kiristää ihan kunnolla. Tyyppi konttaa persus pitkällä sohvan alla etsimässä oikeutusta omalle laiskuudelleen. Ei kuulemma ole pölypalloja, mutta pölyä kuitenkin. No voi munakas, kai siellä nyt on jo pölyä, kun imuroinnista on viikko!

Ennen tätä infernaalista pölytilannetta heppu oli tiskannut osan tiskeistä ja minun oli tarkoitus tiskata toinen altaallinen. Niin! Minusta meillä on edelleen liikaa astioita käytössä. Likaisia astioita oli vielä tiskipöydälläkin ja tarjouduin tiskaamaan ne tiskit, jotka olivat sillä hetkellä altaassa. Mitä? huutaa heppu muka kuurona ja kuulen astioita siirrettävän altaaseen kamalalla kolinalla.

Missä lie huumorintajuni tällä hetkellä, mutta ei kyllä jaksa naurattaa yhtään. Ärsyttää! Saisinko viikon loman tästä sirkuksesta ja samalla tuosta hemmetin tirehtööristä?!