65636.jpg

Kuvat klikattavissa suuremmiksi täällä.

Aamu näytti paljon eilistä harmaammalta, mutta löytyihän sitä aurinkoa sitten vähän tällekin päivälle. Etenkin näin iltaa kohden. Lämmintä on ollut joka tapauksessa ja siitä oli lähdettävä jälleen maastoon nauttimaan - luonnollisesti kameran kanssa.

121856695_29dbcbb74b_m.jpg  129400477_8cbe68d5d8_m.jpg
2.4.06 - - - 2 viikkoa - - - 16.4.06

Aika paljon samoja maastoja kuljemme ja kuvaamme kesät talvet. Tuolta Flickrstä onkin mukava silloin tällöin selata kuvia pidemmältä aikaväliltä ja huomata, kuinka erilaisina samat paikat näyttäytyvät. Lisäksi tietysti mukavia muistoja kävelyiltä, joita yhdessä teemme.

Noissa tämän päivän kuvissa seikkailee taas yksi sorsa. Niitä on täällä aina ja joka paikassa, joten ne seikkailevat myös valokuvissani. Olin kuvaamassa yhtä lempipaikoistani, kun tämä yksilö lensi yhtäkkiä suoraan ylitseni selkäni takaa ja roiskasi keskelle lammikkoa. Heppu nauroi, kun sorsa jarrutteli  ilmassa räpylät heiluen. Sorsa uiskenteli aikansa, muttei tuntunut nauttivan olostaan läsnäollessamme. Äänessä oli närkästynyt sävy - hei, me olimme siellä ensin! Ei mennyt kauaakaan, kun tyypille riitti. Se hyppäsi lammikoista ja lähti läpyttämään kohti sisämaata.

Heppu sai minut jollain käsittämättömällä tavalla suostumaan King Kong -leffan vuokraamiseen. En kerta kaikkiaan innostu sen tyyppisistä elokuvista, mutta heppu puhui jotain rakkaudesta ja meistä ja kaikkea, enkä osannut itse valita mitään, joten näin kävi. Ja kotona sitten selviää, että tuo elokuva kestää jotain kolme tuntia! Voi elämä! Pidän nyt jo toista taukoa. Tuo elokuva olisi sopinut pitkäperjantaille.