Kaikki mukaan! Minä olen voittaja ainakin tänään!

Olen selvittänyt päivän kunniakkaasti! Enää loppurutistus vähän myöhemmin illalla ja se on sitten siinä! Sipi-sipi-sipi-sipi-siinä! On se aina ällistyksen paikka, kun ei olekaan heittänyt henkeään päivän aikana.

Arkea ja arkipäiväisyyttä

Visukinttu antoi kauniin lausuntonsa blogistani ja mainitsi arkipäiväisyydestä. Sitähän tämä luvatusti nimenomaan on - ilmoituksia arjesta, sään ja sydänveren välimaastosta. Herkun ilmoitusluontoiset asiat syntyi kotisivujeni nurkkaukseen ennen kuin siirtyi varsinaiselle blogialustalle. Jonkinlaista kasvua blogiksi on tapahtunut, mutta alkuperäistä ajatusta ja tarkoitusperää on myös tallella. Näillä mennään, mitä on.

Ihana arki! Olen äärettömän kiinnostunut historiasta - tavallisen ihmisen arjen näkökulmasta. Blogit ovat tällaiselle arjen rakastajalle taivas. Erilaiset ihmiset kertovat itse erilaisin näkökulmin arjestaan ja ajtuksistaan. Kiinnostukseni blogien moninaisessa maailmassa painottuu vahvasti arkisuuteen. Ihmismieliä, elämää. Alani olen valinnut tältä samalta linjalta.

Bändien avoimet kirjeet

Avoimien kirjeiden aalto lyö vesakeskismäisesti Suomen bändimaailman ylle. Äskettäin  Nightwish ja Tarja Turunen. Nyt Peer Güntin Timo Nikki. Itseäni tuo Peer Güntin juttu koskettaa enemmän. Mikä tietysti näin sanoen ei kuulosta paljolta, koska Nightwish-episodi ei koskettanut lainkaan.

PG_PG.jpg  PG_Good_girls.jpg

Kuitenkin olin 80-luvun hurjassa nuoruudessani Peer Günt -fani ja kiersin aika paljon keikoilla. Vinyylit ovat olleet vuosia varastossa, mutta edelleen voisin sopivassa ajassa ja paikassa tunnelmoida ennen Fire wire -levyä ilmestyneiden biisien tahtiin. Muistissa ovat Erkinharjun pinkeät trikoot ja se revitty t-paita, johon oli paksulla tussilla kirjoitettu PORNO. Rumpusetistä puhumattakaan! Tuli vähän surullinen olo tuosta Nikin kirjeestä.

Loppurutistus

Hei, nyt lähden laukkaamaan päivän viimeiseen velvollisuuteen. Tämän viikon jälkeen enää kuusi viikkoa koulua tänä syksynä. Ei se voi olla täysin mahdoton ponnistus! Kalenterikaan ei näytä niin pahalta kuin mitä vielä viikko sitten ounastelin.

Otetaanpa kerran vielä! Kaikki mukaan taas!
Toiset sanoo mulle että musta ei oo mihinkään
Ei mua paljon haittaa enkä edes tahdo miellyttää
No se on sitten voivoi jos en ole beibi susta in
Mut miksi silti luulet että kaiken tiedät paremmin

Minä olen voittaja ainakin tänään
Joten turha on urputtaa
Minä olen voittaja ainakin tänään
Joten turha on ruikuttaa