Syyskuu! Taitaa olla yksi lempikuukausistani. Kesää on vielä aavistus jäljellä, mutta ilmassa on jo ripaus syksyn kirpakkuutta.

 15243.jpg

Tämä viikko on mennyt poikkeuksellisen hitaasti. Yleensä tuolla töissä päivät kuluvat ripeästi, mutta ei näemmä tällä viikolla. En osaa sanoa syytä siihen, mutta pitkäveteistä on ollut. Tekemistä on kyllä riittänyt niin töissä kuin työn ulkopuolella, joten en ihan ymmärrä.

Yksi arkinen ilouutinen! Olen pystynyt pitkästä aikaa syömään ruisleipää ilman, että sen jälkeen kärsin koko päivän kamalasta korvennuksesta ylävatsassa. Pidän leivästä ja nuo ei-rukiiset valikoimat ovat tulleet jo hieman liian monta kertaa maistelluiksi parin vuoden aikana. En ole uskaltanut syödä kuin Reissumiestä nyt, mutta kai tästä hiljalleen uskaltaisi laajentaa kokeiluja muihinkin ruisleipiin. Jälkiuunileipää! Ahh.

Nyt vielä täksi päiväksi töihin ja hyvällä mielellä, koska siellä on pöydällä lupaavia juttuja odottamassa. Jospa sitä tämän viimeisen päivän aikana pääsisi taas tuttuun, mukavaan työntekotunnelmaan. Oli miten oli, toivon tietysti pääseväni tuonne taas pian takaisin. Tältä erää viimeistä viedään siis.