Kotona ollaan. Näin vilahti tämäkin päivä. Päivät ovat täysiä, mutta mukavalla tavalla. Yksi asia, mitä olen tässä kaivannut, ovat tuttujen ihmisten kuulumiset. Mitä teille kuuluu? Olen kovin vähän ehtinyt tällä viikolla blogeja lukemaan, kommenttini lienee yhden käden sormilla laskettavissa. En suinkaan ole unohtanut, elämä on vain koko lailla hektistä ainakin vielä jonkin aikaa.

Monta rautaa tulessa. Yhdellä saralla tyyntyy tämän viikonlopun jälkeen, mutta toisaalla isot rattaat vasta käynnistyvät. Vauhdikkuus ja lennokkuus eivät valitettavasti nyt oikein välity tänne. Ei ehdi kirjoittelemaan ajatuksella, ja iso osa kaikesta tapahtuu sillä yksityisemmällä puolella, jota en täällä osaa jakaa. Parisuhdearkeakaan ei ole ehtinyt tallentamaan, sikäli kuin sitä on edes ehtinyt olemaan. Heppu jäi nyt lyhyelle lomalle, joten mahdollisesti satutaan samoille neliöille lähipäivinä. Viime yönä nukuin huonosti, koska heppu kuorsasi vähän väliä. Heppu oli sitä mieltä, ettei edes ehtinyt nukahtaa, kun jo mainitsin uudestaan kuorsaamisesta. On siis alkanut korista hereillä ollessaankin?!

Hyvin harmillisesti tilanne on edelleen se, että troppia flunssa torjumiseksi tarvitaan edelleen. Olo ei ole kyllä ihan niin kurja kuin se on tällä viikolla välillä ollut. Nyt vain äsken kävelin sateessa kotiin, joten syytä ottaa jokin ylimääräinen annos. Sateenvarjo oli mukana, mutta eipä tuo paljoa lohduttanut.