Pölhäkkä olo. Älkää kysykö, en ole itsekään kuullut moista adjektiivia aiemmin. On vain sellainen olo, että jotenkin alkaa vaivata tämä tekemättömyys, muttei muutakaan jaksa. Huomaan kyllä, että jostain taka-alalta hiipii ahdistus loppuvasta lomasta. Sen mukana vanha tuttumme hätä siitä, etten ole levännyt riittävästi. Saisin kyllä olla ihan näin, kun ei ole mitään hommia erityisen rästissäkään, mutta... ännngh.

Kävin suihkussa, muttei se sanottavasti kohentanut oloa. Haluaisin jaksaa käydä kylässä vanhalla kaverillani, haluaisin myös käydä opintolaina takataskussa ostamassa vihdoinkin ne kaivatut talvikengät. Onko jatkuva kuume todellakin riistänyt voimia näin pahasti vai missä kaikki vireys? Voi munakas.

Neonillan
esimerkillä kävin täällä väkertämässä kuvan itsestäni. Vaihtoehtoja oli niin paljon, ettei kärsivällisyys riittänyt selaamaan ihan kaikkia. Tein niin näköisen kuin osasin. Toinen ötökkäkin on mukana, eleistä päätellen typykkä.

Selasin myös valtavalla kaiholla kuvia. Joissain maisemissa olen käynytkin. Kannattaa selata kaikkien linkkien kuvat Your galleries -otsikon alta. Huokaus.