Ai että, kun tykkään tästä uudesta järjestyksestä! Mukava oli tulla kotiin, kun on jotenkin ilmavampaa ja siistiäkin. Sain nimittäin pari mieltäni vaivannutta rytökasaakin raivattua huoneiden vaihtamisen yhteydessä.

Rytökasa on lapsuudessa vanhemmilta oppimani sana, onko muille tuttu? Itselleni ole tullut muualla vastaan. Rytökasa voi olla esimerkiksi röykkiö pöydällä. Yöpöytänäni toimiva pieni hyllykkö oli myös yksi iso rytökasa.

Huomasin kotiin tultuani, että heppu oli taas löytänyt jostain koneellisen pyykkiä. Ei ollut ehtinyt pestä, joten pistin koneen pyörimään. Viikonloppuna pestiin lakanoita ja nykyisin tosiaan jatkuvasti jotain.

Lähitulevaisuuden tavoitteena on siivota oma puoli vaatehuoneesta. Heppuhan siivosi omansa jokin aika sitten. Pitäisi tehdä inventaariota kaiken kaikkiaan ja jossain kohtaa uskaltautua sijoittamaan kirppispöytään. Eiköhän sitä kahteen pekkaan saataisi ainakin pöytäkulut katettua.

Yhdestä mukavasta asiasta en muuten ole tainnut tulla kertoneeksi. Eräs työkaverini heitti ilmoille ajatuksen, että voitaisiin nähdä joskus työajan ulkopuolellakin. Sopii minulle! Ja tietysti tuntui tosi kivalta.