Kehuin niiden syntymäpäivien muistamisesta itseäni eilen ja huomioin eilisen päivämäärän. Siltikin tajuntaani löi vasta tänään hyvän ystävän syntymäpäivä. Se on siis tänään! Ei ilmeisesti enää tässä nykyisessä tohinassa ole itsestään selvää, että 5.9. jälkeen tulee 6.9. aika pian. Onnea ystävälle!

Nyt on tapahtumaisillaan sellainen juttu, joka ei missään nimessä saa tapahtua. Täysin kielletty!! Nimittäin maanantaista asti on flunssa tehnyt tuloaan. Olen tänään ostanut erilaisia torjunta-aseita aina inkiväärin maavarresta C-vitamiiniin ja paljon myös siltä väliltä. Nukuin myös päiväunet.

Yksi unelma täyttyi tänään. Olen vaikka kuinka kauan haaveillut pakastimesta ja nyt meillä on pieni sellainen uuden jääkaapin yhteydessä! Siis kyseessä on ihan oikea pakastin, ei pakastelokero tai pakastinlokero. Tässä on oikein kaksi hyllyäkin. Esitimme helmikuussa vuokranantajalle toiveen jääkaapin uusimisesta ja hyvin vienon toiveen siinä samalla mahdollisesti tulevasta pakastimesta. Toive torjuttiin tuolloin, mutta jostain syystä vuokranantaja alkoi kuitenkin joskus kesällä puuhata uutta jääkaappia meille ja nyt sellainen vihdoin on, pakastimen kanssa. Heppu on ostamassa jäätelöä. Eikös se auta flunssaan... kröhh.

No mutta se ainakin auttaa flunssaan, kun kävin divarissa ja sain ihan hirmuisesti kaikkea parilla eurolla. Nyt on hömppälehteä jos vaikka minkälaista pitämässä potilasta aloillaan.

Siirryn tästä keittelemään parantavia liemiä.