Tilhi-puolustuksen suunnalta on heitetty painavia epäilyjä rouva Käen luotettavuutta kohtaan.
- Voimmeko täysin luottaa sellaisen naaraan sanaan, joka jättää jälkikasvunsa kokonaan toisten hoidettavaksi? Tosin tämäkään seikka ei tietysti vielä todista, että rouvalla olisi alkoholiongelmaa.

TODISTAJA KATEISSA

Toimitus on eilisestä saakka yrittänyt tavoittaa käenpiikaa, jolla epäillään olevan asiaa valaisevia tietoja. Etsinnät ovat osoittautuneet haasteellisiksi, koska kyseistä lintua on paikoin hankala erottaa käärmeestä.

204474.jpg204523.jpg < Uskoisitteko hänestä?

EPÄILYTTÄVÄ RAGGARI

Niin ikään tilhi-puolustus mainitsee kautta rantain sieposta, jonka nimi ei voi olla herättämättä tiettyjä mielikuvia. Epäilyksiä tukee K. Siepon (a.k.a. Ficedula Hypoleuca) kevytkenkäinen käytös. Sen lisäksi, että herra vaikuttaa olevan melkoinen häntäheikki, ei hän itse ole maineesta moksiskaan. Kesäillan kähmässä kuuluu usein letkeä chirp, chirp, chirpy-chirpy-cheep-cheep.

Toisaalta leppoisan häntäheikin olemuksen taakse kätkeytyy karski luonne. Mahdollisia päihtymysrikkeitä pengottaessa paljastui mittava kotirauhanrikkomusten ja pahoinpitelysyytteiden nivaska. Kaltoinkohdelluilla tiaisilla tuntuu olevan mitta täynnä ja syystäkin. Voiko tällaisen rettelöinnin taustalla olla muuta kuin päihteiden raju väärinkäytös?

"KAIKKI MENI!"

204528.jpg

Toimitus on järkyttynyt ja syvästi pahoillaan kuultuaan riiston uhriksi joutunutta tiaista.
- Olimme juuri saaneet vaimon kanssa pesäpöntön kuntoon, kun ne [K. Sieppo ja rakastajattarensa] tulivat, mr. Great Tit muistelee kauhunsekaisia hetkiä.
- Ei siinä lopulta ollut mitään tehtävissä. Kaikki meni, toteaa mr. Tit vakavana.
Vaikka tiaisperheen tarina saikin toisessa pöntössä onnellisen käänteen, ei mr. Tit aio luovuttaa.
- Vaadimme oikeutta!