Ötököiden asumukset siivottu, kirjaa referoitu melkein kahden liuskan verran, tiskattu hieman lisää, mutta työhuone ei ole kokenut kohennusta. Olen kuitenkin äärettömän tyytyväinen itseeni. Ohhh, ihana minä! Nukuin myös hallitut päiväunet hepun kainalossa joskus tuossa iltapäivällä.

Lisäksi löysin itselleni uutta harrastuspuolta, kun onkin niin pirusti tuota luppoaikaa [huomaa ironinen sävy]. No, toinen löydöistäni ajoittuu vasta ensi toukokuulle erään kurssin muodossa. Sinne ei voi vielä ilmoittautuakaan, mutta asia on muistissa. Tukee hienosti yhtä haavettani, jota tässä hiljaksiin rakentelen. Toinen harrastus alkaa vajaan parin viikon päästä ja se on nimeltänsä jumppa!

Moinen ketkuttelu ei ole mikään uusi asia elämässäni, mutta jo hyvän aikaa tauolla ollut kuitenkin. Blogini olemassaolon aikana en ainakaan ole liikuntaa suuremmin harrastanut, mutta sitä ennen kyllä. Pitkän aikaa elämääni kuuluivat tiiviisti kuntosali, tanssilliset tunnit, BodyCombat, Pace ja kaikki muut tanhut 5-6 kertaa viikossa.

Nyt en suuntaakaan tutuille saleille, vaan voimistelun puolelle! Edullinen lukukausimaksu ja sattumalta mielenkiintoisimmat tunnit ihan tässä lähistöllä parissa eri paikassa. Viisi erilaista mahdollisuutta aina viikon aikana ja voi käydä samalla rahalla vaikka kaikissa, jos ehtii ja jaksaa. Lukukausimaksun hinnalla ei saa salille edes kuukausikorttia. Ajattelin kohotella kuntoa ja kuulostella fiiliksiä, jos vaikka ensi vuoden puolella olisi hintansa väärti hakeutua taas vielä laajemman valikoiman piiriin salille.

Liikkumisessahan on se mainio juttu, että lyhytkestoinen fyysinen stressi lievittää pitkäkestoista henkistä stressiä. Jees pliis!