Päivää! Yritän tässä hyväksyä sitä tosiasiaa, että olen herännyt juuri yli kahden tunnin päiväunilta. Olisin nukkunut paljon pidempäänkin, mutta heppu - tuo päiväunimaisteri - lähetti makuuhuoneesta tekstiviestin, ettei saa itseään ylös. Minä siis nukuin olohuoneessa. Alkujaan olin itsekin makuuhuoneessa, mutta lähdin ennen unta ovet paukkuen. Tulistuin!

Ettekä arvaa, mistä tuli kiistaa. Veroista! Tai siitä keskustelu lähti ihan viattomasti ja yhtäkkiä huomasin olevani suossa kaulaani myöten vääntämässä rautalankaa. Kannattaako, jos toinen toinen on tullut juuri töistä, eikä ole vielä nukkunut päiväunia? Ja tällä toisella taitaa olla pms. No, päiväunet tekivät tehtävänsä ja jouduin lujaan rutisteluun, kun kävin kurkkimassa makuuhuoneessa.

Verokeskusteluihin taas eksyimme veronpalautuksista, joissa ei sinällään ollut mitään vikaa. Tienattuani viime vuonna opintotuen lisäksi hulppeat 2500 euroa ja säädettyäni veroprosenttiani moneen otteeseen vuoden aikana kävi niin, että viime vuoden palautus kymmenkertaistui! Viime vuonna sainkin melkein 20 euroa. Hepun mätkyt olivat niin säälittävän pienet, ettei verokarhu halua periä niitä.

Unen läpi kuulin pling plongin jossain vaiheessa, mutten arvannut sen olevan vielä Illustration Fridayn, koska en todellakaan arvannut kellon olevan jo niin paljon. Uusi aihe tulee aina neljän aikaan ja tällä kertaa aiheena on Robot. Miten siitä voi saada mitään kivaa..?