Heppu tuli töistä ja esitti laskutehtävän. Pienen kangertelun jälkeen osasin ratkaista sen. Tuloksena oli tietty määrä kuukausia; meillä on tänään virallisen seurustelun kuukausipäivä - mitäpä siitä, vaikka vuosipäiviäkin olisi tässä välissä juhlittu! Kuten olen kirjoittanut, näitä kaikenlaisia merkkipäiviä meillä riittää, mutta 6.12. on yksi niistä.

Tämä kaikki oli alustuksena sille, että sain lahjan! Lakritsitikkarin ja The Body Shopin Hemp foot protectorin, eli hamppu-jalkavoiteen. Luksus!

Pääsin viimein ompelukoneen kimppuun, sen äidiltä haetun vanhan masiinan siis. Kokeilin parin erilaisen kankaan kanssa, eikä alalanka alkanut ryttyillä lainkaan. Pölyinen kone kylläkin on. Tuntuu, että nyt on silmät ja nenä täynnä pölyä, kun hetken omnpelin. Yritin ehdottaa hepulle, että koneen käyttäisi ainakin puhdistuksessa, muttei ehdotus tuntunut ottavan tulta, koska kone kuitenkin toimii. Saa nähdä, mitä tavallinen imuri saa koneesta irti.

Nyt odotan hetkeä, jolloin ehdin käydä antaumuksella kangaskaupassa valitsemassa, minkä visioni otan ensimmäisenä käsittelyyn. Muutama kiireisempi, raskaampi päivä edessä. Olisipa jo torstain iltapäivä.