Turhauttaa! Ihan järjettömän paljon. Aaargh! Ai mikä? En tiedä. Kaikki!

Tätä oli ilmassa jo perjantaina, kun sitten hepun nukahdettua jo kymmeneltä päätin kirmailla baariin. Tätä oli ilmassa myös eilen, kun en oikein saanut mitään kivaa tehdyksi sitten päiväkävelyn. Hepun kaveri tuli meille kahville ja ajattelin, että sen jälkeen mukava yhteinen vapaapäivä jatkuu - ehkäpä leffan ja karkkipussin kera niin kuin heppu oli aiemmin päivällä väläytellyt yhtenä vaihtoehtona.

Kahvittelu venähti pitkäksi ja lopulta tyypit lähtivät tutustumaan kaverin baarikaappiin. Olisin voinut lähteä mukaan, mutta olin rillutellut jaksut jo edellisenä iltana loppuun. Päätin hakea leffan ja karkkia ihan omin neuvoin. Otin Äideistä parhain -elokuvan, kun sain kerran itse valita. Jotain määrittelemätöntä siitä elokuvasta luikerteli kaikki tahdottomien patojen saumoista sielun ytimiin ja sai aikaan hyvin yllättävän itkukohtauksen. Se oli uskoakseni puhdistava kokemus. Toivon ainakin.

Joka tapauksessa turhauttaa nyt. Ihan tosi paljon. Ainahan sitä jotain tekemistä löytyisi ja monta juttua onkin vähän kesken, mutten saa nyt kiinni mistään. Jotain tekee mieli, mutten oikein osa nimetä, että mitä. En osaa vain olla. En vain osaa olla. Olen kai väsynyt ja mielen päällä kelluu ristiriitaisena tuleva työviikko. Töihin palaaminen on kivaa ja outoa. Ehkä on vähän sellainen paniikki, että tee nyt, kun vielä ehtii tehdä kaikkea ennen kuin työt taas alkavat. Plaah.


You Are a Pegasus
pegasus.jpg
You are a perfectionist, with an eye for beauty.
You know how to live a good life - and you rarely deviate from your good taste.
While you aren't outgoing, you have excellent social skills.
People both admire you -  and feel very comfortable around you.