Kirosana!
Saateri, että sapettaa!

Oli tuossa aamupäivällä ihan yhdessä todettua aihettakin murinaan, mutten millään meinaa nyt päästä sen yli. Kaikki pienet ripsaukset nostavat ärtymystä koko ajan potenssiin kymmenen.

Muistuupa mieleeni päivälleen kuukauden takainen merkintä - Äreyksiä. Muistan tuolloin varovasti ajatelleeni, että vastaavaa 'selittämätöntä' äreyttä ilmeni kuukausi takaperin. Alkaako kehittyä johtopäätöksiä? Itselläni ainakin alkaa. Ajankohtakin täsmää. Minuun on iskeytynyt PMS! Mur.

PMS-peto - tekosyy vai täyttä totta?

[tauko]

Ja voi jumalauta! Satuin vilkaisemaan juuri koulun sähköpostin. Elokuun lopulla laittamani anomus eräästä suorituksesta on jumissa. Nyt siitä jaksetaan informoida minuakin, kun olen elänyt sen mukaan, että se on vain vahvistusta vaille. Näin opettava opettaja sanoi.

Perusteet jumitukselle ovat ihan pelleilyä, kun koko koulun tarjonta on mitä on. Vastasin, että olisin mielelläni antanut lisäselvityksiä jo aiemmin, ja tulen enemmän kuin mielelläni keskustelemaan asiasta kasvokkain. Käyn asiallisesti näyttämässä, mistä kana pissii. Perkele!