Olin aamupäivällä työn touhussa, kun puhelimeni soi. Siis se lankapuhelin työhuoneessani. Siellä soitteli firmamme toimistosihteeri kysyen, otanko asiakkaita vastaan. Tarjolla oli mieshenkilö nimeltä Heppu Heppunen! Rakas avopuolisoni siis, mutta sitähän sihteeri ei tiennyt. Heppu ei ole koskaan käynyt työpaikallani, joten oli ihmeissäni ja hieman kauhuissanikin, jos jotain kamalaa on sattunut. Eikä mitä! Sankari oli unohtanut taas avaimet kotiin kuntosalille lähtiessään.

Maanantai-iltana olin jo nukkumassa, kun puhelin soi. Heppu siellä soittaa, heittäisinkö hänelle avaimen ikkunasta. Oma avain oli jäänyt töihin pukukoppiin. Tämän vuoksi heppu ei eilen vienyt niitä roskia, kun meillä roskalaatikot ovat lukkojen takana. Heppu oli myös näin ollen koko päivän ennen työvuoroaan jumissa kotona, kun ei olisi päässyt enää takaisin sisälle jossain käytyään. Luulen, että meillä on juuri tämän avainonnettomuuden vuoksi siisti parveke. Ei ole ollut muutakaan tekemistä. :)

Tänään on ollut melkoinen päivä ja paperitöitäni on varjostanut aamusta asti Murphyn laki. Kun jotain alkaa mennä pieleen, kaikki menee pieleen. Väkersin yhden ainoan tapauksen kanssa koko päivän! Lopulta ei voinut muuta kuin nauraa, mutta nyt koskee silmiin ja päähän ja sieluun ja väsyttää! Tunnin keikan kävin tosin kaupungilla siinä välissä ja törmäsin sattumalta töihin matkalla olleeseen heppuun. Pussailtiin vähän liikennevaloissa.

Tähän väliin sopisi muutama jakso the Young Onesia (Älypäät). Jos ei ole tuttu, niin se on niitä asioita, joihin kannattaa tutustua ensitilassa ja välittömästi! Hekumoin ajatuksella, että käsissäni on viimein jaksoja, jotka olen nähnyt viimeksi joskus 80-luvun alussa.

British Comedy TV - The Young Ones
BBC Comedy Guide - The Young Ones
I love 1982
The Young Ones

Kyseisen sarjan myötä tutustuin tuolloin ensi kertaa loistavaan bändiin nimeltä Madness - varaudu musiikkiin. Sarjassa esitetty biisi oli Our house. Edelleen loistava!

Madness Last.fm