Eilen oli hyvä päivä, lämmin ja onnellinen.

Kuten eilinen osallistumiskuvani Valokuvatorstain aiheeseen jo vihjailikin, nautimme aamupalan ulkona kauniissa järvimaisemassa. Edellisestä kerrasta olikin jo vuosi aikaa. Maisemat olivat pysyneet ennallaan, joten puitteet olivat vähintään yhtä mainiot.

105516.jpg105515.jpg
19.6.2005                                      17.6.2006

Ei haitannut, että tällä kertaa unohdimme kahvimukit ja maidon. Läheisestä kioskista saimme pahvimukit ja aamu oli täydellinen ilman kahvimaitoakin. Aurinko paistoi, järven läheisyys teki ilmasta miellyttävän, linnut sirkuttivat ja Anni Polva on aina hyvää lukemista. Kun ihmisiä alkoi saapua samoin ajatuksin paikalle enemmänkin, olimme jo saaneet rittävästi aurinkoa ja pujahdimme rantaan kävelylle.

16.4.2006
105517.jpg

17.6.2006
105518.jpg

Jos katsoo tarkasti, molemmissa kuvissa on myös sorsa!

Ja ne ruttojuuret.

105519.jpg105520.jpg
16.4.2006                                    17.6.2006

Kuvia on lisää Flickrissä - june06. Sieltä pääsee tuttuun tapaan klikkaamalla isompiin kuviin ja kuvateksteihin. Myöhemmin päivällä jaksoimme käydä vielä ostoksillakin. Ostin vilpoiset pellavapöksyt! Kutsukortteja varten muistimme liiman ja kirjekuoret - kiitos kaasolle vihjeestä! Mukaan taisi tarttua myös jotain kivaa viihdykettä meille ja mitä kaikkea.

Lopun päivää pötköttelyä, ruokaa, lukemista, joku ohjelma tekevisiosta ja yöksi mahduimme peräti samaan sänkyynkin. Yhteiset yöt ovat olleet vähissä eri työrytmeistä johtuen ja sitten sellainen hauska juttu, että nyt kun viimein tarkenen nukkua ilkosillani - heppu on odottanut sitä koko talven - hohkan kuulemma niin lämpöä, ettei kuumaverinen heppu kykene nukkumaan vieressäni mitenkään päin. Muodostan järkyttävän lämpöaallon puolen metrin säteelle itsestäni, kuulemma. I'm so hot! :D

Jaa niin. Kerrottakoon vielä se kenties aistittavissakin oleva asia, että taannoinen toistuva rautalangan vääntäminen tuotti lopulta tulosta ja miellyttävän mukava rinnakkaiselo on palannut tähän torppaan. Hyvä me!