Ensin käytännön asia. Tuolla Flickr'ssä ei saakaan kuin kolme settiä tuossa ilmaisessa versiossa, joten ajatukseni kuukausiin jaetuista seteistä karahti kivikkoon. Siirsin kaikki kuvat yhteen settiin ja sillä hyvä. Katsotaan, mitä myöhemmin keksin. Tageihin kuvat on joka tapauksessa jaettu kuukauden perusteella.

12779.jpg

Kun kesällä kuljin hepun kanssa iltakävelyillä tai muuten ulkosalla kamera mukana, oli päällimmäisenä ajatuksena tallentaa muistoja ja kauneutta pitkän talven varalle. En tuolloin vielä pitänyt päiväkirjaa, mutta kuvat toimittivat sitäkin virkaa.

12781.jpg

Julkiseen valokuvakansioon
eivät päässeet valokuvat muun muassa kesäisestä piknik-aamupalasta, koska kuvat ovat etupäässä meistä. Kannoimme läheiselle nurmelle järvimaisemiin kahvit, eväsleivät, viltin, tyynyt, lehtiä ja kirjoja. Ottamissamme kuvissa suu on täynnä leipää ja kahvia. Räpsimme itse yhteiskuvia käsivarren mitan päästä. Makaamme viltillä auringossa, onnellisena kainalokkain. Näytillä eivät myöskään ole valokuvat, joissa istumme naamat palaneina paikallisjunassa erään jännittävän päiväreissun päätteeksi.

12783.jpg

Ajatus on siis onnistunut. Huomasin hymyileväni, kun järjestelin kuvia Flickr'iin. Mieleen tulvii auringon lämpöä, kävelyä käsi kädessä, kauniiden rakennusten ihmettelyä - ajatella, että tällaisia kauneuksia ihan nurkan takana! Kiireettömiä viikonloppuja, virkistäviä tutkimusretkiä.

12782.jpg

En tiedä, kuinka paljon nämä kuvat antavat muille, mutta siellä ne nyt ovat. Lisää tulee ajan kuluessa. Toivottavasti iloa riittää teillekin asti! Itse tulen viettämään varmasti paljonkin aikaa kuvia selaten. Pidän erityisesti Flickr'in diaesityksestä. Kuluneet kuukaudet lipuvat nätisti silmien edessä kuin elämä ikään!

Tilulilu!