Lähdin eilen sitten lopulta itsekseni kaupungille, mutta lähtö venyi niin myöhälle, että kaupat menivät kiinni, kun olin vasta pääsemässä vauhtiin. Ehdin ostaa hellemekon, pellavahousut, viikonlopun pokkarin ja vähän ruokaa.

Kotiuduttani heppukin oli jo enemmän tajuissaan. Uppouduin uuteen kirjaani ja sinnikkäästä vastarinnasta huolimatta silmät painuivat kiinni peräti puoli yhdeksän aikaan illalla. Olin jo jonkin aikaa ehtinyt nukkua, kun heppu tuli vähän jälkeen yhdeksän sänkyyn. Nukuin - molemmat nukuttiin - makeasti aamuun asti. Ilmeisesti jonkinlaista levon tarvetta ollut ilmassa viime aikoina.

Nyt ollaan molemmat ylhäällä ja käytiin vähän jo reissussakin Google mapsin myötävaikutuksella. Kyllä tuli reissuhinku. Jotkut pääsee, jotkut ei! Nyt kun olisi rahaa, ei ole lomaa. Paitsi hepulla, joka reissuaakin pitkin poikin Eurooppaa kuukauden päästä. Näillä näkymin omat lomani ovat ajankohtaisia vasta vuoden kuluttua, mutta vuodessa saattaa tapahtua vaikka minkälaisia mullistuksia, joten jos lomaa onkin, sen luonteesta emme tiedä. No, ainahan on palkkattoman loman mahdollisuus, jos on kerta kaikkiaan pakko päästä irtautumaan.