Hyi minua! Olin kaupungilla. Hepulla yllättäen olikin särkylääkettä ja koin hetkellisen ihmeparantumisen! [kts. ed. kommentit]

Menimme divariin ja arvatkaa! Heppu osti minulle kaksi Anni Polvan kirjaa! Parasta Lulu-sarjaa! Kokoelmani karttui ensimmäisellä Lulu-kirjalla, Polvan esikoiskirjalla Rakasta minua hiukan (1945) ja sarjan neljännellä kirjalla, Mieheni on uskoton (1956).

Kävimme myös korttikaupassa.
Pääsen viimein jatkamaan postcard crossing projectia.

Eilen vuokrattiin illaksi Paha maa, tänään vuorossa Kubrickin Barry Lyndon. Paha maa oli ihan ok. Ei ollut mitään odotuksia tai mielikuvaa luotuna ennakkoon. Jotenkin pidin Jasper Pääkkösen esittämästä Niko Smolanderista. Barry Lyndonista ei ole myöskään ennakkokäsityksiä. Teimme nopean valinnan. Luin takakannesta sanat 'irlantilainen' ja '1700-luku', ja näin kuvassa sotakohtauksen. Käy. Käykö hepulle? Käy. Selvä.

Katsotaan, miltä näyttää. Illan menot ovat peruuntuneet kummankin osalta. Harmittaa kyllä, mutta kun ei puolikuntoisena jaksa. Hepulla oli jo tänä aamuna krapulainen olo, vaikkei eilen missään ollutkaan sitä yhtä päiväkaljaa lukuun ottamatta.

Vinkki viikonvaihteeksi

Ihanissa naisissa on meneillään mielenkiintoisia
puheenvuoroja kosimisesta, säännöistä ja rooleista.

21272.jpg