Aika outoa näin äkkiseltään, kun heppu on nyt siellä iltavuorossaan. Meinaa välillä mennä peukaloiden pyörittelyksi tämä päivä. Paljolti ja enemmältikin kyllä siksi, että on jonkilainen luomisen tarve, mutta mitään ei kulkeudu juuri nyt toteuttamisen asteelle.

No, olin reipas ja pesin koneellisen pyykkiä. Yllättävän monet miesten boxerit sieltä taas löytyi ottaen huomioon, että tämä on yhden hengen (nainen) talous. Tuolilta löysin aiemmin päivällä mustan pitkähihaisen paidan, joka on juuri sopiva minulle. Ihmettelin tätä syvästi, koska kaiken logiikan mukaan se on kantautunut tänne hepun päällä. Miten ihmeessä tämä paita on mennyt sellaiselle hunksille? Joka tapauksessa paita on nyt minun!

Ai niin. Edellisen merkinnän kommenteista muistui mieleeni hepun toteamus joitain aikoja sitten. Vihkipaikan vessan ikkunat on kuulemma tilkittävä huolella meidän hääpäivänä, hepun vaatimuksesta. Olen kuulemma juuri sellainen, että saatan viime sekunnilla saada päähäni, että nöööööyyyy!! *tirsk* Jännitys säilyy siis loppuun asti. Siinä helma vain vilahtaa, kun Herkku ikkunasta... valahtaa.

Näen jo kaason juoksemassa perään, kun minä kirmaan pitkin kallioita helmat korvissa. Onkin hyvä, että kaaso on juuri juoksumielessä liikunnallinen ja pystyvä ihminen. Morsian tullaan todennäköisesti palauttamaan nopeasti ja kädestä pitäen vihkimissektorille. Joten huoli pois, kulta!

Handwriting Analysis

What does your handwriting say about YOU?

The results of your analysis say:

You plan ahead, and are interested in beauty, design, outward appearance, and symmetry. You are a social person who likes to talk and meet others.

You are a talkative person, maybe even a busybody! You enjoy life in your own way and do not depend on the opinions of others.

Joo!

Via Pihlajanmarjoja sokerissa