17001.jpg

Oohh! Kaikki nämä ihanat 70-luvun lehdet yhteensä 0,50 euroa! Ei kiinnitetä huomiota tuohon typerään heijastukseen, vaan ihaillaan edullista saalistani. Tämä on jo toinen tällainen puolen euron setti, jonka olen iloisesti tanssahdellen kantanut kotiin. Hömppää olen toki lukenut ennenkin. Mitä vanhempaa, sen parempaa!

Loka05.jpg

Anni Polvasta ei sovi kirjoittaa samassa kappaleessa noiden lehtien kanssa, vaikka ne ihania ovatkin. Anni Polvan Lulu-sarja se vasta onkin jotain! Kävin silittelemässä muutamia Lulu-sarjan kirjoja, mutten millään raaski ostaa niitä. Noita pehmeäkantisia euron kirjoja ei ollut kuin tuo Anna suukko, kultaseni! Se oli ihana!

Jotain ihmeellistä tapahtui tänään koulussa. Innostuin! Kammoksuttavimmalla kurssilla! Sattui vain sellainen aihe, jonka aion lisätä omaan repertuaariini. Muutenkin on selvästi jonkinlaista luovaa puuskaa aistittavissa, sekä ihan yleistä ideatulvaa. Tietystikin silloin, kun puolet ajasta on jo tahmattu ja alkaa olla vaikea mahduttaa kaikkia ideoita loppuajalle. Lisäksi sain yhden oppimispäiväkirjan palautettua! Jei!

Kun eilen puhuin niistä akryyliväreistä. Tänään sitten yhtäkkiä muistin siskoni maininneen joskus joutavista akryyliväreistä. Soittelin nyt niiden perään ja saan ne varmastikin tämän viikon aikana! Kävin sitten ostamassa vähän siveltimiä. Halpa setti. Katsotaan sitten lisää, jos jotain alkaa oikeasti syntyä.

Hiiihh! Ja nyt on pitkän päivän jälkeen paljon päivittyneitä blogeja luettavana!