Ei toimi ajantaju kyllä yhtään. Vaikka olisi töissä kahdeksan tuntia ja sen jälkeen harhailisi hieman vielä kaupungillakin, luulee etenkin näin aurinkoisena päivänä kellon olevan korkeintaan kaksi iltapäivällä. Aina se onkin jo vähintään kuusi, ellei jopa puoli kahdeksan. Kovin vähän ehtii työpäivinä, ei voi mitään.

Onneksi olen kuitenkin ollut tehokas. Nyt on Alastalon vihjeestä ostettu ikimerkit kutsuihin ja säästetty selvää rahaa. Heinäkuun alusta postimaksu nousee seitsemäänkymmeneen senttiin. Ikimerkkien valikoima oli kyllä aika vaisu. Valitsin kivoimmat, jotka eivät kyllä liity aiheeseen millään tavalla. Haluan hääpostimerkkejä! Sentään jokunen hääkutsu Suomessakin postitetaan joka vuosi. Saahan niitä omiakin tietysti teettää, mutta pysytäänpä nyt kuitenkin budjetissa. Kaason vihjeestä löytyi hyvät kirjekuoret, joita sai kokonaiset 30 kappaletta 1,50 €. Olenhan mainostanut, että kaaso on tolkun nainen!

Uusia kesäkenkiä olen ollut ostamassa nyt ainakin vuoden tai kaksikin. On vaikea yhdistää tällainen jalka ja sopuhinta ja nikkeliallergia - ei saisi olla metallia ihoa vasten. Se vaatii tuuria ja tänään sitä oli! Olin jo jonkun aikaa katsellut eräitä mukavan ja monikäyttöisen oloisia kenkiä erään kaupan ikkunassa. Nyt sain itseni sovittamaan ja niin oli hyvät, että pyysin panemaan pussiin. Värin valitseminen ainoastaan oli vaikeaa.

Postipoika oli kiikuttanut aarteita hyväsydämiseltä lahjoittajalta. Kolme uutta Polvaa! Nyt kelpaa juhannuksen tulla, minä olen valmis! Mielestäni muuten aivan tolkuton ajatus, että juhannus on jo tällä viikolla. Aika, älä juokse niin kovaa! Kesähän on vasta aluillaan. Tämä olikin sitten tämän blogin juhannusnoteeraus. Juhannuksella ei ainakaan tässä vaiheessa elämää ole muuta roolia elämässäni kuin että nykyisessä työssäni saan kolme vapaapäivää. No, se onkin hieno asia!

Mielessä oli varmasti muutakin asiaa kuin nämä, mutta ennen polkkaamista puhuin puhelimessa ja kirjoitin jokusen sähköpostin, joten moni asia mielen päältä taisi jo mennä niihin. Morsiuskimppuasioitakin kävin muuten hoitelemassa, mutta siltä saralta ei sen ihmeempiä.