To 3.11.2005 saldo

Taloustarkkailuprojektini ensimmäinen kirjauspäivä. Jännittävää! Kaikki eilisen ostokset olivat niin sanottua turhuutta, joita ilmankin olisin pärjännyt. Leipää ja sirkushuveja! sanon puolustuksekseni.

6,15 - tapaaminen baarissa
1,20 - pienet herkut itselle ja hepulle
7,35 euroa yhteensä

Postisaldo

Eilen oli taas hyvä postipäivä! Sain kaksi postcrossing-postikorttia ja yhden pitkän kirjeen ystävältäni maailmalta. Viikonlopun ohjelmaan kuuluu siis kirjeen kirjoittamista täälläkin! Kivaa! Pitääpä suunnitella jotain pientä yllätyksen poikasta oheen.

Perjantai

Olen siis täällä hepun luona huomiseen asti. Heräilin kahdeksan jälkeen, joten sain nukuttuakin mukavasti. Pitäisi keksiä syömiset viikonlopulle, kun huomenna on pyhäpäivä. Pannukakkua olen ajatuksissani kuolannut jo viikon, joten sitä on tulossa vähintään pellillinen tällä reseptillä. Pannukakku on muuten nykyisin yksi yleisimmistä hakusanoista, joilla tänne Googlen kautta löydetään.

Heppu oli jättänyt Esan päälle viestin nenäliinaan kirjoitettuna. Päällä lukee punaisin kirjaimin: Voit sanoa, että tiedän vähän elämästä mutta - ja taitteen alta paljastuu lopputeksti - sen tiedän, että kaapissa on pataa hieman, syö ne pois ole hyvä, se on hyvää. Hih, kiitos! Enkä ole oikeasti sanonut, että heppu tietäisi vähän elämästä, selvennykseksi lukijoille.

Merkityksen tuntu opinnoissa

Tämän hetken hyvä mieli ja se positiivinen syke pohjaavat kaikkien yllätykseksi opiskeluihini. Mistäs nyt tuulee? moni varsin aiheellisesti saattaa kysyä. Alkuviikon palaveri opettajan kanssa antoi sen verran tukea ja uskoa, että olen onnistunut järjestämään itselleni lupaavat oltavat ensi keväälle. Olin tässä aamulla yhteydessä erääseen johtajaan, joka kuulosti mukavan lupsakalta ja innostuneelta.

Tästä on seurannut jo nyt pientä virkistymistä opintojenkin suhteen, koska tämän kevään vision ansiosta opiskeltavilla asioilla tuntuu olevan taas hieman jotain merkitystä. Samoin pärjäämisellä, eli halu tehdä asioita kunnialla on jälleen heräämässä. Kun tähän yhdistetään loppuvuoden kalenteri, joka ei olekaan niin hirviömäinen kuin alkuun näytti, ovat mahdollisuudet selviämiseen jo plussan puolella.

rainy.gif Ulkona on sateisen harmaata. Vaikea uskoa, että kello on jo yli kymmenen. Mutta tänään on lupa olla hieman pysähdyksissä. Kaupasta viikonlopun ruuat ja sitten kääriytyminen sisätiloihin.