Tuli oltua niin tehokas heti alkupäivästä, että nyt ei oikein tiedä, mihin ryhtyisi. Napajäätikön sulattamisen lisäksi irtisanoin sähköt ja nettiyhteyden. Muistin tarkentaa, ettei suinkaan tästä päivästä lähtien vielä, hohhoh. Litterointikin eteni hieman. Että se on työlästä!

On sellainen olo, että jotain kovin tärkeää pitäisi tehdä, mutta enpä saa päähäni. Toki pientä siivoamista on suoritettava vielä tämän päivän aikana, mutta se nyt ei ole oikein mitään.

Sängyssä retkottaa sikiunessa kuorsaten yksi aamutuiman työläinen ja minulla on nälkä. Voisin laittaa jonkun nopean ruuan (riisinuudelit, tumma soijarouhe & meksikolainen ateriakastike) ja heittäytyä sitten sänkyyn lukemaan Åsa Nilsonnen kirjaa Pisara punaista verta. En ole aiemmin Nilsonnea lukenut, nyt sattui kirjastossa silmiin. Pääsin illalla sivulle 44 ja tähän mennessä olen pitänyt lukemastani.

Aloin katsoa Myyn blogissa puheena olleen Sherlock Holmesin ajankohtaa ja mitä huomasinkaan! Fry & Laurie - "Monitaitoiset brittiveikot Stephen Fry ja Hugh Laurie sekoittavat ja tarjoilevat sketsiviihdettä. Osa 6/13." Ooo! En ole tuollaista tajunnut ollenkaan! TV1 klo 23:20!

Olen vouhottanut kyseisistä herroista aiemmin täällä.