Klo 21:38 otin kokeeksi äsken tekemäni kiivi-sivupohjan.

Tein sen taas! Vaivuin koomaiseen päiväuneen. Tulin tavallista aiemmin kotiin, eikä heppu ollut ehtinyt vielä päiväunilleen. Yhdessäolon - no, myös väsymyksen - nimissä menin hepun seurana pötköttelemään. Heppu nukahti heti, itse ajattelin lukea Polvaa sen aikaa. Kello oli herättämässä, etteivät hepun päiväunet venähdä pitkiksi. Kun kello soi, muistelen pontevasti ilmaisseeni, että uni jatkukoon vielä hetken. Lopulta heppu nousi ja minä jäin horrostamaan vielä melkein tunnin ylimääräistä.

Koville otti moisista tupluureista selviäminen. Siksi on sitäkin uljaampaa ilmoittaa, että tiskasin äsken ison määrän tiskiä ja siivosin ötököiden asumukset. Typykkä sahaa taas pallossaan ympäriinsä.

Eräästä tässä tarkemmin määrittelemättömästä syystä sain tänään muutaman ihastuttavan postikortin, oikein ulkomaita myöten. Kiitos, murut! Yhdessä lähetyksessä oli myös tuttuun tapaan pari t-pussia mukana. Niin ja arkillinen ihania Peter Rabbit -tarroja!

Posti toi myös yhden Polvan! Himoitsemastani Lulu-sarjasta puuttuu enää Vanha suola janottaa. En ole raaskinut sitä vielä tilata. Ratkaiseva osa, Minäkö muka mustasukkainen, löytyi vakiodivaristani ja pääsin siten tänään takaisin Lulun ja Antin maailmaan. Mainiota!

Hepun tilaamasta BookPlus-setistä noudettiin saapuneet kirjat ja sain lahjaksi tarjouksista löytyneen Veikko Erkkilän Uskottiin aina parempaan - tarinoita venäjänsuomalaisista. Harkitsin sen tilaamista jo vuoden alulla Akateemisen ennakkoalesta.

Huomenna tulee siukku ja siukun mies. Lupasin tarjota pannukakkua!