Hitto. Kävin äsken kaupungilla katsomassa niitä kauan kaipaamiani kenkiä. Löytyikin kivat! Oli vieläpä oikein hyviä värivaihtoehtoja, joista olisi vaikea valita parasta. Eipä tarvinnut siihen valikoimiseen ryhtyä, kun jalka on väärää kokoa. Tai sitten kengät. 39 on ehkä hivenen liian pieni, 40 taas liian iso. En uskaltanut niitä kolmeysejä ottaa. Harmittaa.

Toinen harmitus oli se, että olin sittenkin syönyt liian vähän päivän aikana. Söin olevinaan vielä välipalan ennen kuin lähdin. Olin sovittamassa lupaavia alennusfarkkuja, hintaa vain 19,90 euroa. Kopissa tuli kylmä kokovartalohiki ja tuntui, että pyörryn siihen paikkaan. Fantastista. En jäänyt arpomaan niiden housujen kanssa sen enempää, vaan lähdin pyrkiytymään kotiin. Alakerran luontaistuotekaupasta piti napata ensihätään proteiinipatukka. Nyt jäi ostamatta hepulle parit ruokatarpeet, mitkä oli kauppareissullansa unohtanut.

Edellisen merkinnän kommenteissa tuli sanomista siitä, kun vaihdan tuon otsikkopalkin fonttia melkein yhtä usein kuin pikkupöksyjäni. Se kuulemma häiritsee lukijoita. Jäi kiinnostamaan, että mikä siinä niin kovasti blogin seuraamista häiritsee. Kaikki, jotka tästä vekslaamisestani ovat kärsineet ja/tai saaneet sielullisia traumoja, voivat avautua tunnoistaan kommenttilaatikossa. Pitäähän tästä ilmiöstä tällaisen tietämättömänkin päästä perille.

Jos ongelma on vakava, saattaisi olla tilausta blogien ulkoasua arvosteleville blogille. Kielipoliisihan meillä on jo ollut, tavallaan on edelleen. Pysyisi ihmisillä fontit kohdallaan ja joku roti näiden ulkoasujen kanssa. Mikäli siis joku kokee halua arvosteluun, niin tässä on idea ihan ilmaiseksi.

Olenko kertonut, että alhainen verensokeri tekee minusta hieman ärtyisän?