Sisustamisen tarve ei olisi voinut tulla parempaan saumaan - alennusmyynnit!

Piti tehdä oikein kaksi reissua polkupyörällä ja sittenkin oli hieman kuljetusongelmia kaiken tarpeellisen ja ah niin edullisen sisustusmateriaalin kanssa. Ensinnä löysin täydelliset verhot olohuoneeseen - valmisverhot vieläpä. Tarvitsin niitä neljät, kun leveyttä oli vain 90 cm / siivu. Alle kahdenkympin jäi hintaa koko paketille ja jälleen se ihme, kuinka paljon huoneen ilme muuttuu pelkillä verhojen vaihdolla. Makuuhuone sai olohuoneen verhot, ne legendaariset lakanakankaiset. Tummahko turkoosi tekee makuuhuoneeseen miellyttävän rauhallisen ja raikkaan valon.

Mattoja ostin kaksin kappalein, toisen puoleen hintaan olohuoneeseen ja makuuhuoneen mattokin taisi olla puoleen hintaan. Tummapuinen pieni taitettava pöytä (lasten puutarhapöytä) pääsi olohuoneen pikkupöydäksi sohvan viereen. Aiemmin paikalla palvellut tarjoilupöytä päätyi yöpöydäksi makuuhuoneeseen, jonne värinsä puolesta sopii nyt hyvin.

Tulispa heppu jo kotiin. Kerrankin on rouva puunannut.

Oli muuten niin tehokas irtiotto arjesta, että tuntuu tosi oudolta mennä töihin. En yhtään muista, mitä kaikkea siellä oli meneillään. Jotain siellä jäi kesken ja tänään olen kaiken lisäksi sellaisessa vuorossa, että tuskastuttaa jo etukäteen. Bäääää! Haluan lisää lomaa.

Jollain muullakin ollut pientä pesänrakennusvimmaa.