Tämä on ollut ehkä nopein viikko koko vuonna! Jipii! Olen edelleen maanantaissa, korkeintaan tiistaissa - onkin jo torstai! Se tarkoittaa käsitykseni mukaan sitä, että huomenna on perjantai. Ihan vasta äsken oli sunnuntai ja viikonlopun loppu. Huomenna viikonloppu alkaa taas!

Pari asiaa, joista en ole kovin iloissani nyt.

1) Nielu on tuntunut muutamana aamuna hieman tukkoiselta, mutta olo on kohentunut lämpimän suihkun sekä aamukahvin myötä. Tällä hetkellä en voi valitettavasti sanoa samaa. Olikohan peräti eilen, kun mietin tyytyväisenä, etten ole tullut kipeäksi, vaikka ympäriltä on ihmisiä paljon sairaslomilla. Yritän tunnollisena siirtää tämän edes viikonlopulle.

2) Hepun kuorsaaminen. Voi luojan tähden! Joko nukun taas kevyemmin tai sitten hepulla on joku erityinen kuorsauskausi meneillään. Tämä ongelma on esiintynyt meillä kausiluontoisesti. Ei se nyt mitään, jos herään kerran tai pari yössä ja nukahdan heti uudelleen, mutta tällä viikolla se on ollut jatkuvaa. Luulen, että heppu nukkuu olohuoneessa ensi yön. Yhtenäisemmät yöunet tulisivat nyt tarpeeseen.

Onko se muuten niin, että kaljoissaan ihminen kuorsaa herkemmin kuin nollalla promillella? Tämä nyt ei tarkoita sitä, että heppu olisi kaljoissa joka ilta. Eilen oli, tapasi vanhoja kavereitaan. Ja haisi niiiin pahalle! Meinasin pökertyä makuuhuoneen ovelle, kun menin heppua myöhemmin sänkyyn. Mikähän siinäkin on? Joskus sama määrä olutta ei aiheuta sanottavaa hajuhaittaa, joskus haisee kuin rankkitynnyri.