Jossain kohtaa tylsyyttä heppu sanoi haluavansa kaupungille. Olin aiemmin ajatellut, etten jaksaisi lähteä mihinkään, mutta siinä kohtaa se tuntuikin hyvältä idealta. Ulkona oli mukavan kirpakka ilma, vaatetta oli riittävästi. Kävelimme ja poikkeilimme vaatekauppoihin, vuorotellen jopa sovituskoppeihin asti. Itselleni ei löytynyt mitään, heppu osti t-paidan, joita ei ennestään olekaan kuin noin miljoona erilaista.

Sovitin erästä juhlapukua, joka olisi sopinut hääpuvuksikin. Viehätyin erityisesti sen leikkauksesta ja se olisi sopinutkin vartalolleni, jos puku ei olisi ollut numeroa liian iso. Kroppa on näköjään kadottanut yhden numeron, eikä sitä kokoa ollut. Ehkä yläosa olisi kaivannut jotain vähän enemmän kuin pelkät hengettömät naruolkaimet. Jos ei muuta, niin oma iho vähän rusketusta ja käsivarret muotoa. Jos joku vastaava ihanuus löytyy, tulee hääbudjettiin kivasti helpotusta.

Kaupunkikierroksella tuli nälkä ja ehdotin, että käydään kotimatkalla kiinalaista ruokaa mukaan. Söimme hyvällä ruokahalulla sängyllä ja nukahdimme melkein saman tien. Heppu lähti jossain vaiheessa kotiin, minä jäin mukavassa raukeudessa kirjoittelemaan. Tänään aikaisin nukkumaan!