pansku.png pansku2.png
Hauska pannari, mutta olisi saanut sisuksensa puolesta olla uunissa pidempään. Jos mallia haluaa ottaa, kannattaa siirtää katseensa parhaaseen pannukakkuuni ikinä. Ja ne variaatiot olivat puolestaan täällä.

kotimaailman_i.jpg

Pannari valmistui juuri elokuvan lopulle. Vuokrattiin eilen Koti maailman laidalla (A Home at the end of the world). Linkin takana Sini Virtanen suosittelee leffaa osuvasti juuri niihin päiviin, kun ei ole mitään tekemistä, eikä oikein jaksakaan. Rauhallinen elokuva, itselleni jäi erityisesti mieleen elokuvan kirkas värimaailma sopivassa suhteessa kauniiseen harmauteen.

Elokuva perustuu Michael Cunninghamin saman nimiseen kirjaan. Kiinnostaisi lukea joskus, samoin hänen muutkin kirjansa. Olen onnistunut jotenkin sivuuttamaan Tunnitkin (The Hours).

harmaus.png

Ulkona on edelleen harmaata. Olo on pysähtynyt. Heppu hipsi päiväunille - se kai nukkuisi aina. Itselläni on kesken Hannu Mäkelän Muisto. Toisaalta kirja kiehtoo, mutta toisaalta taas en ole oikein sillä tuulella. Jäin eilen illalla sivulle 52 ja odotin koko ajan jotain muutakin. Muutakin kuin jo hieman ajantajuaan menettäneen naisen tajunnanvirtaa, joka sekin on kyllä sinällään kiinnostava tapa kertoa naisen tarina. Muuta ei kuitenkaan ole luvassa. Otin vain tuon kirjan mukaan, mutta nyt lukisin mielelläni jotain toista kirjaa.

Tänään siirrymme jossain vaiheessa taas täältä hepun luota minun luo. Tätä edestakaisin rahtautumista on luvassa vielä jonkin aikaa. Siinä on puolensa ja puolensa. Tykkään asua itsekseni, mutta samassakin taloudessa on etunsa. Ei kiirettä. Aika aikaa kutakin.

Blogilistan Satunnainen blogi -toiminto

Monien muiden lailla minäkin tykkään klikkailla satunnaisia blogeja. Viihdytin niillä itseäni aamulla, kun kaikkialla oli vielä hiljaista. Oikeastaan haluaisin sanoa muutamia sanoja parista aktiivisesta blogista, joihin tällä lailla satunnaisesti tupsahdin.

Kooma
Arkisia, helposti nautittavia merkintöjä. Aika täsmälleen vuoden pystyssä ollut blogi. En ole tuonne aiemmin eksynyt, vaikka sivupalkissa mainituista blogeista päätellen vierailemme osin samoissa blogeissa.

Parasta antia sivupalkin strippilinkit:
Alempitasoiset miehet
Ilman naista
Sosiaalisesti rajoittuneet

Wirtaus
Blogin otsikkopalkki on vihanneskuvansa ansiosta yksi hienoimmista, mitä olen nähnyt. Siinä on sellaista nostalgista tunnelmaa, josta pidän valtavasti. Mikäli ymmärsin oikein, blogia pitää ysiluokkalainen poika. Hämmennyin. Täällähän on kasvamassa hyvä kirjoittaja!