Tarvitsen sellaisen - porttikiellon kirjakauppoihin!
Ilman ei synny mitään rotia tähän talouteen.

Kävin lääkärissä ja sen jälkeen onnistuin hukuttamaan yli tunnin kirjakaupoissa haahuiluun. Enkä vain haahuiluun. Pieni sisäinen sulovilenini sai taas voiton. Viime hetkellä karsin pari kirjaa pois ja ostin Risto Nikun Kuka ampui kapteeni Ivan Belovin? -kirjan, kun se maksoi vain 1,90 euroa ja tiesin sen kiinnostavan heppuakin.

Eikä siinä vielä kaikki! Ostin kivassa peltirasiassa olevan Mikado-pelin. Olen pelannut sitä viimeksi lapsena jossain naapurissa ja muistan sen olleen ihan hyvä peli. Hepun kanssa toisinaan intoudutaan pelaamaan lautapelejä tai vastaavia, ja niitä saisi olla enemmänkin. Mikado maksoi reilut kolme euroa, joten se oli otettava mukaan.

Eihän näillä pienillä ostoksilla talous kaatuisi, jos niitä ei tekisi jatkuvasti ja budjetti olisi mallia opiskelija. Pitää marraskuu elellä ihmisiksi.

Kauppaan jäi monta mielenkiintoista juttua. Mainittakoon niistä tässä pari sarjakuva-abumia. Toinen oli Hanna Arvelan Mistä on pienet tytöt tehty, joka vaikutti hyvinkin hykerryttävältä sisäisellä temperamentillani. Toinen kiinnostava oli Tommi Liimatan albumi Ei vaikuta keikkaan.