Eilinen meni sitten todellakin ilman sitä järkyttävää huimausta ja oksetusta. Olo ei ollut erinomainen, mutta ihan yhtä juhlaa viikon kuvotuksen jälkeen! En voi olla miettimättä, mikä tässä oikein on tai oli homman nimenä.

Paistoin eilen pannukakunkin. Taikinan unohdin muutamaksi tunniksi pöydälle, mutta lopputulos oli hyvä, kun huomasin laittaa leipomuksen uuniin. Eilen oli myös karkkipäivä, kun heppu toi Makuunista päivän leffaksi Koti-ikävän. Oli ihan katsottava.

Hepun sängyssä on ihana nukkua. Se on omaani pehmeämpi. Harvemmin nukun hepussa kiinni, kainalossa tai muuten. Viime yönä joka kerta herätessäni huomasin olevani joko hepun kainalossa tai oma käsi toisen ympärillä. Olipa mukavaa!

Tänään ajattelin referoinnin sijaan sittenkin nauttia musiikista. Olen varannut käsieni ulottuville vaikka mitä ihanuuksia, tutumpia ja uudempia tuttavuuksia. Joitain itselleni uusia levyjä. Tiedä, mitä tänään vielä löydän! Hurahduksia on jo tutuissakin. Jos vointi antaa periksi, voisin hurahtaa Ylihulpentumia ja Hurahduksia -blogiin. Tulikin mieleeni - jos jollakin on hurahdus mielen päällä, vierailevaksi tähdeksi voi aina tarjoutua!

Muutama esimerkki päivän musiikkinautinnoista

Kent
Rakastuin lopullisesti kuusi vuotta sitten Isolan kautta. Hagnesta Hill on myös rakas. Samoin Vapen och Ammunition on, mutta toisella tavalla kuin nuo kaksi aiempaa. Tänään tutustun paremmin näitä aiempiin ja uudempiin. Olen tutustunut bändiin myös livenä.

Mew
Ihastuin yhtyeeseen jo kauan sitten keikalla, joka oli upea kokemus visuaalisessakin mielessä. Noilta kotisivuilta voi saada vähän vihiä tästä. En puhu nyt pojista, vaan heidän keikalla käyttämästään kuvamateriaalista. Olisipa mahdollisuus Helsingin keikkaan maaliskuussa! No, kuitenkin on käynyt niin, etten ole sen kummemmin tullut tutustuneeksi bändiin kotikuuntelun osalta. Tänään korjataan asiaa!

Foo Fighters

Yhtyeen The colour and the shape -levy on yksi rakkaimmista levyistä. Jostain syystä en ole aktiivisesti tutustunut yhtyeen muihin levyihin. Toki niitä on kuullut siellä ja täällä, mutta kotona on soinut vain tuo yksi - tähän päivään asti.

Löysin myös pitkästä aikaa Daft Punkin Discovery -levyn. Indica avautui live-kokemuksen kautta ja erityisesti Vuorien taa jäi soimaan päähän. Muutama muukin uudempi juttu on käsillä, katsotaan mitä kaikkea päivän aikana löytyy.

Vuodatus on näemmä taas haamupäivittänyt suunnilleen kaikki bloginsa Blogilistalla yön aikana. Hmph.