Huomasitteko, mitä Tuomas on tehnyt?

24.1.2006
Kuvien siirto on taas käytettävissä. Kuvia ei vielä valitettavasti voi poistaa kuvagalleriasta, teen sen lähiaikoina. Korvaukseksi eilisestä palvelun maissa olemisesta olen nostanut kaikkien käyttäjien kuvagallerian koon 20 megatavuun entisen 10 sijaan.

Jee, huippu juttu! Kuva-addikti kiittää!

Olen puhunut paljon Vuodatuksen puolesta, mutta yhtä asiaa en ole vielä muistanut mainita. Kun tämä tuntuu niin kotoisalta! Ainakin itselleni on tärkeää, että viestit kulkevat mutkattomasti ylläpidon ja käyttäjän välillä, peräti vielä omalla kielellä.

Heppuhan se minulle hyväntahtoisesti naureskelee, kun blogin värkkääminen vie mukanaan ja muu maailma unohtuu. No, nyt on hepulla jokin übersalainen oma blogiviritys, jota työhuoneessa innoissaan rassailee. Jossain vaiheessa heppu kysyi, leivonko jotain, kun jostain kuulemma leijui jokin tuoksu. En tunnustanut.

Joitain aikoja myöhemmin ihmettelin eteisessä vastaani pelmahtavaa lämmintä kosteutta. Lähdin tutkimaan asiaa. Hellalta löytyi kattila, jossa vielä tilkka vettä kiehui kuin viimeistä päivää. Heppu oli kokonaan unohtanut, että hänellä oli munien keittäminen kesken. Ei sentään ollut keittänyt munia ikuisuuksia, vain vettä.

Että!! Tämä muistetaan, jos vielä jotain kuittailua esiintyy minun suuntaani.