Tässä yhtenä iltana nukkumaan mennessäni heppu alkoi lukea Tekniikan maailmasta (1/2007) testituloksia - minusta!

Herkku voidaan sijoittaa olohuoneeseen vapaasti, sillä optiikan säätövaraa riittää kotioloihin. Yhdysrakenteinen moottoroitu linssisuoja ja vaimeana pysyttelevä tuuletinmelu lisäävät käyttömukavuutta. Kuva vaatii kenties tavallista enemmän säätämistä näyttääkseen hyvältä, mutta vaiva palkitaan. Valotehoa ei ole paljon, mutta se riittää kyllä pimennettyyn tilaan. [...] Terävyys, kohtuullisen neutraalit värit ja häiriötön liiketoisto miellyttävät. [...] Miinuspuolelle merkitään ainoastaan hieman sekavat valikot ja kömpelö kaukosäädin, mutta niiden kanssa tulee kyllä toimeen.

Ahaa! Tänne se lehti! Löytyihän sieltä loppuarvostelusta Heppukin!

Heppu miellyttää ensisijaisesti runsaalla väritoistollaan, jonka näkee elokuvissa tiettynä luonnollisuutena. Kontrastia on tarpeeksi, mutta aivan hienoimmat vaaleat sävyt saattavat sulautua toisiinsa. Mustassa päässä toisto on kuitenkin moitteetonta. [...] Ikään kuin käytössä olisi jokin bittitason kohinanvaimennin, jota ei saa pois päältä. [...] Sen sijaan selkeitä miinuksia ovat sekavan termistön ohella epäjohdonmukaiset ja aikaa vievät valikot sekä turhan kapulamainen kaukosäädin. Lisäksi tuuletinmelu on valitettavan hyvin kuultavissa, vaikka tyypillistä kookkaampi Heppu voidaankin sijoittaa kauaksi katselupaikalta.

Hervoton hekotus. En tiedä, mitä tämä meistä kertoo, mutta ainakin kävimme nauravaisin mielin nukkumaan.

Kävin tänään kampaajalla! Nyt pitää keksiä tylsiin hetkiin uusi harrastus, kun latvoista ei löydy enää etsimälläkään kaksihaaraisia. Hyvä tuli. Henkisestikin hieman selkeämpi olo, kun se pöheikkö ihan latvoista on poissa. Pituutta kuitenkin piisaa edelleen. Minulla ei ole tainnut olla näin pitkiä hiuksia sitten vuoden 1984, jos oli silloinkaan. Ensi viikolla laitetaan väriäkin.