Uhhuh. Rautalankatilaus pitänee laittaa menemään heti seuraavana arkipäivänä. Koko kerä on käytetty tänään, väännetty ja väännetty. Jonkinlainen taju ja hahmotus on ehkä löytynytkin. Aika näyttää.

Kaaso ja bestman tapasivat tänään ensimmäistä kertaa toisensa, kun kävimme neljästään katsomassa juhlapaikkaa. On se kaunis. Kaunis ja arvokas, juhlallinen. Ei kuitenkaan pröystäilevä. Juuri sellainen, joka tuntuu omalta. Nyt on helpompi suunnitella eteenpäin, kun jokaisella on niin sanotusti sama kuva mielessään. Tunnelma noin muuten olisi tietysti tulevan avioparin välillä voinut olla enemmän tilanteeseen sopiva, mutta kaikkea ei voi aina tuosta vain tilata.

Ehdin aamupäivällä käydä äidin luona syömässä murojakin, kun hiillyin kotosalla ja jäi syömiset vähiin. Otin samalla vähän askarreltavaa mukaan. Täällä meillä taas kestittiin juuri äskettäin appivanhempia. Ja nyt! Nyt on se hetki, kun tämä päänsärkyinen ja väsynyt raato laskeutuu askartelutoimistoonsa lattialle ja alkaa silputa Alkon katalookia, jonka vasiten kävi aamupäivällä Alkosta hakemassa. Piti saada juoma-aiheista materiaalia ja sitähän tunnetusti saa Alkosta!