Hepulla ja hepun ystävällä (no minunkin ystävä on hän) oli juoni! Kun saadaan täti vaan sinne ystävän luo ja annetaan sille vähän juomaa, niin lähtee se masis. Lopulta lähdinkin suihkuun, söin hieman ja harpoin määränpäähän, joka onkin tuossa ihan lähellä. Hyvä oli juoni ja hyvä, että tulin lähteneeksi!

Oli paljon hyvää musiikkia, joista osaa en ollut kuullut pitkään aikaan. Tuli paljon hyviä muistoja mieleen. Lisäksi oli kaksi komeaa ja mukavaa miestä, joista toinen kävi kioskilta pari juomaa jokaiselle. Sain maata sohvalla kotoisessa asennossa, jutella tai olla hiljaa mieleni mukaan. Kello oli puoli yksitoista siinä vaiheessa, kun luulin sen olevan hädin tuskin yhdeksää.

Käytiin vielä lähibaarissa yksillä ja mentiin ajoissa kotiin. Baarin olisi voinut jättää välistäkin, ei siellä oikein osannut tuollaisen illan jälkeen ihmistungoksessa rentoutua, mutta tulipa nyt kuitenkin nähtyä vähän muitakin ihmisiä. Nukkumaan käydessä en ollut yhtään tuiskeessa ja nyt on paljon parempi olo kuin eilen.