cflowers33.jpg Alkuun blogimaailman uutisia:

2.png

Itse olen ENFJ = Ekstrovertti - Intuitiivinen - Tunteva - Järjestelmällinen

ENFJ on ihmistuntija, joka osaa käsitellä ihmisiä ystävällisyytensä ja sisäsyntyisen karismansa avulla, heitä kuitenkaan manipuloimatta. Hänellä on kyky lukea kanssaihmisten tunteita ja motiiveja, näkemiään ominaisuuksia mitenkään arvottamatta ja tästä johtuen ENFJ:t ovat hyviä luottamushenkilöinä tai johtajina.

ENFJ on hienotunteinen, joka ottaa huomioon toiset ennen itseään. Hän on vastuuntuntoinen uurastaja, joka tuntee tehtäväkseen auttaa muita. Tästä voi olla seurauksena se, että hän haalii liikaa töitä ja tehtäviä, kuin pystyy hoitamaan.

ENFJ hallitsee kokonaisuuksia ja on hyvä organisaatioiden luoja. Hän osaa käsitellä useita projekteja yhtäaikaa.

Matonen on myös ENFJ ja kuvannut tätä persoonaa hyvin omassa blogissaan. Molemmat totesimme tervettä itsekkyyttä löytyvän enemmän kuin tulokset antavat ymmärtää.

 cflowers35.jpg Sitten siirappia:

Ei meistä kumpikaan sitten eilen nukahtanutkaan päiväunille. Hellin miestä ja lopulta keitettiin kahvit. Mukavaa, rentoa oleilua lämpimässä hengessä. Stressin hiljalleen lauetessa ehdotin vielä tuopillisia lähikapakassa. Sinnehän sitä kirmattiin sitten. Heppu tarjosi ja lähtiessä voitti hedelmäpelistä sen verran, että tulikin ilmaiset tuopit.

Kotimatkalle lähtiessä iski väsymys. Heppu tarjosi herrasmiehenä reppuselkäkyytiä ja tässä muodostelmassa etenimme hyvän matkaa. Matka taittui ripeästi hepun juostessa, mutta sitten toppasi! Heppu nimittäin alkoi juostessaan hirnahdella hevosmaisesti ja tästä johtuen nauroin niin paljon, etten lopulta jaksanut pitää enää kunnolla kiinni. Kävelimme viimeiset metrit. Pahoitteluni naapurustolle parin korttelin mitalta aiheuttamani metelin johdosta. Nauru saattoi olla turhan äänekästä ajankohtaan nähden. Sori!


china-common-220x144-london.jpg

Tulipa mieleen, että olisi unelmaista päästä ratsastamaan ihan oikealla hevosella tuonne syksyiseen maastoon. Joskus vielä aloitan tuon rakkaan harrastuksen uudestaan. Olisipa jollain kaverilla heppa tai kaksi tässä lähistöllä.


Herkun ilmoitusluontoiset asiat @ LiveJournal 23.8.2005 >