Huimaa. Siis minua. Mutta huimaa on myös leikkiä tuolla jo mainitsemallani Face recognition demolla. Se toimii taas.

Äsken meinasi kyllä välipalamandariinit vetäytyä henkitorveen, kun sain hieman yläviistosta otetusta kuvastani tähän mennessä parhaat prosentit yhteneväisyydessä. Tämä 74% match tapahtui Christina Aquileran kanssa. Syytän (kuvassa) kapeita kasvojani. Ja siihen nähden en tiennyt Christina Aguilerallakaan olevan noin kapeita kasvoja. No, nyt kun tarkemmin katsoo, niin leuka-huuli-nenä-sektorilla voi tosiaan olla jotain yhteneväisyyttä omani kanssa.

Julie Christielle tulee hymyillessä samanlaiset juonteet poskien alle kuin minulle. Johtunee poskipäistä, jotka kai ovat samaa tyyppiä. Leukani on jykevämpi kuin Juliella. Ei lainkaan tuollainen siro ja terävä. Enemmän Aguileramainen.

Soitin hepulle äsken. Olin unohtanut päivällä puhelimen äänettömälle, kun kävin koulussa. Heppu oli käynyt katsomassa hurahduksissa noita tuloskuvia ja kertoi tunnistaneensa kuvissa samoja piirteitä kuin minussa. Hassua. Itselleen sitä on jotenkin niin sokea.

Huuuaaahhhh!!! Heheheehee! Sain tässä välissä tulokset hepun kuvasta. Tyypillä on 69 prosentin match Cliff Burtonin, Metallican edesmenneen basistin kanssa!! En voi sanoa oikein juuta tai jaata Cliffin parran takia. Paitsi että Curt Cobainilla ja Cliff Burtonilla oli ehkä samoja piirteitä? Ei kun hei! Kyllä Cliffillä ja hepulla on kuvassa kovin samanlaiset huulet ja nenäkin. Ehkä silmäkulmissakin samaa. Ohhoh.

Aaagh. Ja nyt vasta tajusin, että tuossahan tosiaan saa yhdestä kuvasta useamman tuloksen. Hepulla on 65 prosentin match Renee Zellwegerin kanssa! Hohhoh! Tirsk. Ja Keanu Reeves 56%! Joudun käymään omat kuvani uudestaan läpi, kun en ymmärtänyt katsoa noita muita.

Olkoon tämä nyt terapiaa tälle kamalalle ololle, tenttiin lukemiselle ja sille tosiasialle, että näen hepun vasta perjantaina. Sillä on velvollisuuksia toisaalla.