Meni hermo tuohon peltipurkin löyhkään. Kuvottaa! Toisen heitin roskiin ja toisen yritän pelastaa vuoraamalla purkin kankaalla. Ei enää koskaan noita maaleja ananaspurkkeihin Ikinä! Pelkään, etten kohta pysty syömään tölkkiananaksiakaan tuon hajun muistuessa mieleen. Trauma!

En tarvitsekaan vaaleanpunaista samettia, kun muistin vanhan vaaleanpunakuvioisen narutoppini, josta olin jo aiemmin askarrellut hamsterille riippumaton. Pesin lopun kankaan ja tuolla se nyt kuivuu. koristelin yhden uuden peltipurkin pitsillä samoin kuin ensimmäisenkin. Seuraavaksi sitten sisälmyksen suunnittelua.

Isä laittoi tekstiviestin. Pakettini oli mennyt perille. Viestissä isä kertoi lukevansa myös Vexi Salmen kolumneja, joten arveluni kirjan osuvuudesta meni ihan nappiin. Kiva!

meal.gif Nyt pitää yrittää syödä jotain. Huono olo ja päänsärky ei johdu pelkästään noiden pönttöjen passiivisesta haistelusta. Puuhaillessa aika rientää ja syöminen unohtuu. Niistä hemmetin koulusysteemeistä puhumattakaan. Tuulettaisin mielelläni oikein kunnolla, mutta pihalla pörisee taas joku lehti-imuri. Talohuollon tyypeillä on varmaankin tylsää, koska eihän tuolla nyt enää mitään lehtiä varise kuin pari satunnaista.

dollars.jpg Ooh! Posti toi juuri palkkalaskelman! Nyt muistankin, että olin viime kuussa yhden illan töissä tienaamassa saman päivän kampaajarahat, jotka nyt siis 15. päivä kilahtavat sievästi tilille. 60 senttiä jäi vielä ylikin! Tämä kai siis periaatteessa tarkoittaa sitä, että loppukuussa on sitten kampaajakäynnin verran lisää rahaa käytettävissä? Vai mitenköhän olin tämän silloin järkeillyt, en enää muista.