Heräsin ennen kuutta. Oletin kellon olevan pirteystasoni huomioiden ainakin kahdeksan. Kysyin hepulta, keitänkö kahvia hänellekin ja kuulemma keitän. Taisimme mennä kovin aikaisin nukkumaan?

Hieman ihmettelen tätä raastinrautatautiani. Käsitykseni ja kokemukseni mukaan normaalissa flunssassa kurkkukipu ei kestä päivätolkulla. Tämä alkoi torstaina ja olo on pysynyt samanlaisena siitä lähtien. Kuvittelin olevani toipumassa jo hyvää vauhtia tähän päivään mennessä.

Aion joka tapauksessa lähteä käymään hepun kanssa äidin luona. Sielläkin voi olla vaakatasossa, eikä puolentoista kilometrin kävely suuntaansa tässä varmaan ihmeitä tee.

Tulostin juuri pyynnön avioliiton esteiden tutkinnasta. Toisen kerran jo. Joskus talvellahan oli hetken vallalla ajatus, että jätetään kaikki suunnitelmat ja karataan ennen pääsiäistä. Emme kuitenkaan ehtineet allekirjoituttaa ja lähettää pyyntöä, kun alkuperäiselle päivälle järjestyi haaveiden juhlapaikka. Äiti ja sisko saavat nyt toimia todistajina, ettei olla hepun kanssa likeistä sukua, eikä tahoillamme joissain muissa naimisissa.

Sivupohjarintamalla puuhasin eilen uutuuksia, kun en oikein muuhunkaan voinniltani kyennyt. Nyt on siis saatavana mainosbannereita, jos haluaa linkittää tekemäni sivupohjan tekstin sijaan kuvalla. Lisäksi innostuin tekemään taustakuvia, jotka käyvät Vuodatuksen lisäksi muihinkin blogeihin tai kotisivujen koristukseksi, jos niiden muokkaamisen taitaa. Kuvat ovat saumattomia tiilejä, eli niistä saa toistolla muodostettua eheitä tapetteja.

Nyt kahvia. Heppu kuuluu nukahtaneen uudestaan.