Keskustelemme häämusiikista Messengerissä:

Matonen: kyyneltenestolääkitys! Jos semmosta olis... joko kysyit sellistiä. Mua naurattaa joka kerta toi sellisti kun tulee mieleen se bloggaajasellisti
Herkku: :D :D :D :D
H: Thihihi, jos vaan olis! Kysyin, ei ollu päivällä vielä vastannu.

M: Aika saattas alkaa hidastuun sillai ja pekonia pitäs tarjoilla.
H: :D
H: Sais hidastuakin, koska se vihkiminen on niin lyhyt toimitus!
H: Tahdotko sinä Herkku Herb.. äh.
M: Hihihi taaaaahdooootkooooooo siiiiinäääää
H: :D :D :D
M: :D
H: Tahd
M: :D
H: :D

Iltahysteria!

Illan velvollisuus vaihtuikin mukavaksi tapaamiseksi kaverin kanssa. Ja hujahti yhtäkkiä muutamaksi tunniksi. No, en ollut suunnitellut tälle illalle mitään erikoista. Kiva vaan. Paitsi ulkona oli niin kylmä kävellä, ettei meinannut riittää huppu, eikä mikään. Hirveä tuuli! Piti välillä poiketa kauppoihin lämmittelemään.

Kun puhuin täällä kotona vallitsevasta sekamelskasta. Siihen tuli muutos, vaikka olin päättänyt, etten enää siivoa. Vuokraisäntä soitti vähän ennen kuin lähin iltapäiväksi kouluun, että hänpä toisi vuokratakuurahat nyt takaisin. Heti kouluni jälkeen. Ääk!

Pakko oli vähän siistiä paikkoja ja tiskata, koska joku oli käyttänyt melkein kaikki astiat! Heppu! Näin sen pitäisi aina olla. Siistiä tuli alta puolessa tunnissa, kun kerrankin toimin, enkä taivastellut puolta päivää. No, pinoja on, mutta kauniisti.

Matosen kanssa on tässä samalla yhteiskuuntelussa Madness - Our house. Tätä ei saa kuunnella istualtaan, vaan pitää ketkuttaa mukana. Hyvä tuuli kaikille!

Suosittelen Riitan Herkku Oy:n kuningatarkiisseliä. Jäin juuri koukkuun.