Jestas, kun haluaisi tehdä kaikkea, mutta kaikkea ei näköjään voi tehdä yhtä aikaa samanaikaisesti päällekäin. Kamala pettymys!

Juuri nyt haluaisin suunnitella blogiasioita, kirjoittaa blogiin, lukea toisten blogeja, askarrella uusilla materiaaleilla, kokeilla akryylivärejä, leipoa taikataikinasta, olla hepun kainalossa, katsoa televisiota, nukkua ja siivota hamstereiden asumukset. Plus tenttiasiain asiat, joita en halua tehdä, mutta jotka pitäisi tehdä.

Pitää luntata muistilistaa viikolle 45, oliko vielä jotain muuta:

lue tenttiin ja tee harjoitustyöt
kulttuuririento sunnuntaina

Ei sentään. Ihan hyvin! Ja aika nokkela arvaaja olin, kun tiesin jo alkuviikosta etukäteen, mikä tehtävä on listasta jäljellä viimeisten joukossa.

sale.gif Tein tänään ihania ostoksia, koska ihanat ostokset olivat ihanissa hinnoissa! Aholaidan konkurssimyynti on ainakin tässä kyseisessä putiikissa tämän kuun loppuun. Sekosin siellä tänään ja aion mennä huomenna sekoamaan vielä lisää. Katso, vertaa ja äimisty! Ostoskassillinen ihania ostoksia olisi täydellä hinnalla maksanut 20,60 euroa ja minä maksoin 6,52 euroa.

Lisäksi ostin askartelukaupasta kuumaliimapistoolin viidellä eurolla. Oli melkein samoissa hinnoissa pienen EriKeeper-putelin kanssa, mutta on parempi liima. Tarvitsen enää rautalankaa, lakkaa (mielellään suihkeena) ja maalarinteippiä. Olen ihan hekumassa!

marriage.gif Eikä siinä vielä kaikki! Kävin kysymässä erään paikan vuokrahintoja hääjuhlamielessä, ja yllätyin positiivisesti. Mukavaa, koska kyseinen paikka on jo pidemmän aikaa tuntunut sellaiselta meidän paikalta. Sopivasti historian havinaa.

Olen kyllä ollut tänään ihan ehtiväinen, vaikka nyt tuntuukin, että vielä olisi niin paljon kaikkea, mitä haluaisin tehdä. Heräsin jo kuuden aikaan. Ötökkä herätti, enkä sitten saanutkaan enää unta. Ehdin päivällä viihdyttämään siukkua töihin ja sain muuten sieltäkin muutamia kivoja juttuja!

Ai että! Kaikkea, kaikkea, kaikkea!